Blogger Widget/Eklentileri Mobil Platform Üzerinde Gösterip Gizlemek

Bir önceki yazımda Blogger'da Widgetları/Eklentileri Sayfalarda Gösterip Gizlemek'ten bahsetmiştim. Bu konuyu ayrı olarak yayınlıyorum. Çünkü diğer konunun içerisinde kaynayıp gitmesini istemedim. İlk olarak Blogger > Tema > HTML'yi Düzenle yolunu izleyip düzenlemek istediğimiz widget/eklentiye atlıyoruz. İsterseniz CTRL + F komutu aracılığı ile düzenlemek istediğiniz widget/eklentiyi bulabilirsiniz. Aşağıdaki resimde Widget'a atla kısmını gösterdim. Yeni başlayanlar ya da bilmeyenler için faydalı olabilir.

Blogger Widget/Eklentileri Mobil Platform Üzerinde Gösterip Gizlemek

Mobilde gizlemek istediğimiz widget/eklentiyi bulduktan sonra aşağıda mavi ile işaretlediğim kodları kırmızı ile işaretlediğim iki kodun arasına ekliyoruz.



....














Bunu uyguladıktan sonra widget/eklentiler artık mobil platformda görüntülenmeyecek sadece bilgisayarda görüntülenecektir.

Eğer widget/eklentinizi sadece mobil platformda görünür kılmak istiyorsanız "false" kısmını "true" yapmanız gerekmektedir. Bu sayede Blogger'da widget/eklentileriniz sadece mobil platformda görüntülenebilecektir.

Daha iyi bloglar için...

Virüs bulunmuyor. www.avast.com
Blogger Widget/Eklentileri Mobil Platform Üzerinde Gösterip Gizlemek Blogger Widget/Eklentileri Mobil Platform Üzerinde Gösterip Gizlemek Reviewed by Crawn on Mayıs 06, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tema resimleri Dizzo tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.